Zorg  &  Welzijn College Roc ter aa

 

verzorgen de opleidingLokaal  Sociaal

 

 

Welkom bij Lokaal sociAAl!

 Wij zijn een groep enthousiaste eerstejaarsstudenten van het Zorg & Welzijn College van ROC Ter AA. Met Lokaal sociAAl willen wij iets betekenen voor,  maar ook leren van mensen van verschillende leeftijden en achtergronden.  In samenwerking met het docententeam en Savant Zorg, verzorgen wij vanaf februari 2018 één dagdeel (woensdagochtend) per week lokaal sociAAl. 

Wij hopen dat we door veel enthousiaste deelnemers heel snel uit kunnen gaan bereiden met meer deelnemers en evt. naar meerdere samenwerking met het docententeam en Savant  Zorg verzorgen wij vanaf februari 2018 één dagdeel (woensdagochtend) per week lokaal sociAAl. Wij hopen dat we door veel enthousiaste deelnemers heel snel uit kunnen gaan bereiden met meer deelnemers en evt. naar meerdere dagdelen.

Lokaal sociAAl is bedoeld om er met elkaar een bruisende, veelzijdige ontmoetings- en activiteitenplek te creëren; wij ontvangen onze gasten met een lekker kopje koffie en bieden hen daarna de gelegenheid om mee te doen aan allerlei activiteiten. Bijvoorbeeld creatieve activiteiten, spelletjes, bewegen, omgaan met de computer en koken. 

Deelname aan deze activiteiten is geheel gratis. Aansluitend wordt er een lunch verzorgd. Wanneer u deel wilt nemen aan de lunch vragen we € 1.50 euro p.p.

Bij het voorbereiden en uitvoeren van de activiteiten in Lokaal SociAAl kunnen we dat wat we op school leren meteen in de praktijk brengen. Voor ons is Lokaal SociAAl dus een inspirerende leeromgeving waarin we ons kunnen voorbereiden op onze latere beroepspraktijk. 

 

Welkom bij Lokaal sociAAl!

 

Graag willen we u hiervoor uitnodigen zodat u kennis kunt komen maken met onze nieuwe leerlingen en wederom gezellige ochtenden kunt komen beleven op het ROC ter AA. 

U bent van harte welkom vanaf 9.15 uur op Nieuwveld 59 te Helmond

Graag tot a.s. woensdag!

 

 

Copyright © 2013 --- Wijkraad Helmond Noord